غذاهایی که می خوریم بر سلامت ما تأثیر می گذارد. علاوه بر پروتئین و سایر مواد مغذی مانند ویتامین D و سلنیوم، ماهی (اعم از بالهماهی یا صدفماهی) حاوی نوع خاصی از چربی، اسیدهای چرب امگا 3 است که ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سایر مشکلات پزشکی را کاهش دهد.
با این حال، ماهی ممکن است حاوی جیوه و سایر آلاینده ها باشد که ممکن است ماهی سرخو عینکی خطراتی برای سلامتی داشته باشد.
شماره 18 اکتبر 2006 جاما شامل مقاله ای در مورد فواید و خطرات خوردن ماهی برای سلامتی است.
اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی – به ویژه ماهی های روغنی مانند سالمون، ساردین و شاه ماهی و ماهی کپور جنوب وجود دارد.
این اسیدهای چرب امگا 3 می توانند به کاهش فشار خون، کاهش ضربان قلب و بهبود سایر عوامل خطر زای قلبی عروقی کمک کنند.
خوردن ماهی قزل آلا سالمون خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی را کاهش می دهد که علت اصلی مرگ و میر در مردان و زنان است.
همچنین مصرف ماهی با کاهش خطر سکته مغزی، افسردگی و زوال ذهنی با افزایش سن مرتبط است.
برای زنان باردار، مادران شیرده و زنان در سنین باروری، مصرف ماهی مرکب مهم است زیرا DHA را تامین می کند، اسید چرب امگا 3 خاصی که برای رشد مغز نوزاد مفید است.
- منابع:
- تبلیغات: