امگا 3 موجود در ماهی برای رشد مغز نوزاد مفید است

غذاهایی که می خوریم بر سلامت ما تأثیر می گذارد. علاوه بر پروتئین و سایر مواد مغذی مانند ویتامین D و سلنیوم، ماهی (اعم از باله‌ماهی یا صدف‌ماهی) حاوی نوع خاصی از چربی، اسیدهای چرب امگا 3 است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سایر مشکلات پزشکی را کاهش دهد.

با این حال، ماهی ممکن است حاوی جیوه و سایر آلاینده ها باشد که ممکن است ماهی سرخو عینکی خطراتی برای سلامتی داشته باشد.

شماره 18 اکتبر 2006 جاما شامل مقاله ای در مورد فواید و خطرات خوردن ماهی برای سلامتی است.

اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی – به ویژه ماهی های روغنی مانند سالمون، ساردین و شاه ماهی و ماهی کپور جنوب وجود دارد.

این اسیدهای چرب امگا 3 می توانند به کاهش فشار خون، کاهش ضربان قلب و بهبود سایر عوامل خطر زای قلبی عروقی کمک کنند.

خوردن ماهی قزل آلا سالمون خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی را کاهش می دهد که علت اصلی مرگ و میر در مردان و زنان است.

همچنین مصرف ماهی با کاهش خطر سکته مغزی، افسردگی و زوال ذهنی با افزایش سن مرتبط است.

برای زنان باردار، مادران شیرده و زنان در سنین باروری، مصرف ماهی مرکب مهم است زیرا DHA را تامین می کند، اسید چرب امگا 3 خاصی که برای رشد مغز نوزاد مفید است.

  • منابع:
    1. Eating Fish: Health Benefits and Risks
  • تبلیغات: 
    1. بشکه ای که توانسته گوشی موبایل را شارژ کند
    2. با کنجد مانع پوسیدگی دندانهایتان شوید
    3. درست کردن زیردریایی با استفاده از پشم شیشه
    4. دزدیده شدن انگشتر در مرکز خرید