بررسی تاثیرات مصرف برنج و ابتلا به بیماری دیابت

برنج همچنین منبع ارزشمندی از کربوهیدرات های پیچیده است که بهترین منبع انرژی است. در گذشته، برنج به طور کلی به عنوان یک ماده غذایی با شاخص گلیسمی بالا (GI) ارزیابی می شد.

GI اندازه گیری توانایی نسبی کربوهیدرات های موجود در غذا برای افزایش برنج پاکستانی سطح قند خون پس از خوردن غذا است.

غذاهای با GI بالا می توانند شانس ابتلا به دیابت را در افراد افزایش دهند، در حالی که غذاهای با GI پایین برای سلامتی بهتر هستند و می توانند به کاهش شانس ابتلا به دیابت کمک کنند.

با این حال، تحقیقات IRRI نشان داده است که انواع مختلف بلوک سقفی برنج دارای GI متفاوتی هستند، از حداقل 48 تا بالای 92، با میانگین GI متوسط 64.

این نشان می دهد که برنج می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای مصرف کننده عادی باشد.

و افرادی که دیابت دارند یا در معرض خطر ابتلا به آن هستند پارچه برای کت شلوار زنانه می توانند نوع مناسب برنج را برای کمک به حفظ یک رژیم غذایی سالم با GI پایین انتخاب کنند.

گاهی اوقات، خطرات بهداشتی در مورد آلاینده های موجود در برنج مانند سرب، آرسنیک یا کادمیوم وجود داشته است.

در حالی که آزمایش و به حداقل رساندن علل آلودگی مواد غذایی پارچه کرپ مهم است، اکثریت قریب به اتفاق برنج تولید شده برای مصرف انسان تاکنون به طور گسترده آلوده به هیچ یک از این موارد نیست.

  • منابع:
    1. Safe and Healthy Rice
  • تبلیغات: 
    1. حادثه دلخراش رفتن کودکی درون ماشین ظرفشویی حین کار!
    2. روغن کنجد سبب افزایش رشد قد شما می شود!
    3. ریش تراشی که می تواند تنه درخت را قطع کند!
    4. مردی تخمه را بجای چای در قوری ریخت!