تاثیرات مصرف سرکه سیب در درمان ورم مفاصل

چندین مطالعه در مورد اثرات سرکه سیب و سرکه سیب سنتی بر سطح گلوکز خون گزارش کرده اند.

یک مطالعه کوچک روی داوطلبان سالم نشان داد که افزودن سرکه به یک وعده غذایی باعث کاهش سطح گلوکز و انسولین، حداقل برای 45 دقیقه و افزایش سیری تا دو ساعت می شود.

یک مطالعه کوچک دیگر بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 گزارش داد که افزودن سرکه به یک وعده غذایی پر کربوهیدرات باعث کاهش افزایش بعدی در سطح گلوکز خون می شود.

با این حال، این اثر فقط سرکه سیب کاشان برای کربوهیدرات با شاخص گلیسمی بالا، مانند پوره سیب زمینی، آشکار بود.

وقتی کربوهیدرات ها از یک غذای با GI پایین تر مانند نان سبوس دار به دست آمد، سرکه سفید هیچ تاثیری نداشت.

یک هشدار برای مبتلایان به دیابت نوع 1 که همچنین به عصب واگ آسیب می زند (یک مشکل مشترک): هنگام مصرف سرکه سیب در آب قبل از یک وعده غذایی غنی از کربوهیدرات، تاخیر در انتقال محتویات معده به قسمت کوچک روده ممکن است مقدار انسولین را تغییر دهد بنابراین تزریق معمول روزانه ممکن است نامناسب باشد.
در مورد آلرژی، آکنه، ورم مفاصل، سکسکه و گرفتگی عضلات پا، شواهدی وجود ندارد که نشان دهد سرکه سیب از هر یک از این شرایط جلوگیری یا درمان می کند.

همچنین شواهدی از هیچ مطالعه ای وجود ندارد که نشان دهد سرکه سیب پروبیوتیک برای پیشگیری یا درمان سرطان فواید دارد.

درمان های اثبات نشده سرطان می تواند زمان ارزشمندی را در جستجوی درمان های قابل اعتماد تلف کند.

  • منابع:
    1. ?Is apple cider vinegar really a wonder food
  • تبلیغات: 
    1. نخ پلی استر که در جنگل بود راه را به مرد نشان داد
    2. دوخت بهترین مایو با سفره یکبار مصرف
    3. پرورش کنجد بر روی مریخ برای اولین بار توسط اروپاییان
    4. ساخت بزرگ ترین مجسمه فیل با استفاده از انگشتر