چای پاکتی طبیعت محبوب ترین نوشیدنی در جهان است. در اینجا مجموعه عظیمی از مقالات، ترکیب ها و پاراگراف های چای از 100 تا 800 کلمه وجود دارد. آنها شامل مقدمه چای، اهمیت و تاریخچه آن، محل رشد چای، نحوه کاشت و مراقبت از گیاهان چای، نحوه جمع آوری و پردازش برگ های چای، مطرح است.
تعداد انواع چای در دسترس، نحوه تهیه یک فنجان چای، فواید و مضرات نوشیدن چای، نقش صنعت چای در ایجاد اشتغال و رفع بیکاری و… تمامی مسائل مربوط به چای مطرح شده است. دانشآموزان هر کلاسی میتوانند آنها را دنبال کنند و یک مقاله یا پاراگراف مقدماتی یا تشریحی درباره چای بنویسند.
باغ های چای بسیار بیشتری در این منطقه وجود دارد. چای در چیتاگونگ نیز تولید می شود. چین، هند، اندونزی و سریلانکا چای زیادی تولید می کنند. در غرب نیز محبوب است. چای ممکن است هرگز جایگاه خود را به عنوان نوشیدنی مورد علاقه در جهان از دست ندهد.
ترمیم برگ های چای، پس از چیدن برگ های سبز در سبدهای کم عمق یا حصیر پهن می شوند. پس از خشک شدن با دستگاه رول می شوند. سپس برگ ها روی کف یک اتاق مرطوب پخش می شوند.
هنگامی که رنگ برگ ها از سبز به مسی تغییر می کند، آنها را به اتاقی با هوای گرم می برند. در آنجا خشک، سیاه و شکننده می شوند. بنابراین برگها برای استفاده آماده می شوند. چای بیشتر در دامنه تپه ها کاشته می شود.
بارندگی زیاد برای کاشت چای ضروری است. همچنین باید اطمینان حاصل شود که آب باران در ریشه گیاهان چای قرار نمی گیرد. بنابراین، بیشتر باغ های چای در مناطق تپه ای است. در زمینهای دشتی نیز باغهای چای وجود دارد.
آب باران در آنها نمیآید. در بنگلادش بیشتر باغ های چای در بخش قرار دارند. همچنین تعدادی باغ چای در بخش چیتاگونگ وجود دارد. بیش از 150 باغ چای در بنگلادش وجود دارد. برخی از کشورهای دیگر مانند چین، اندونزی و هند نیز چای تولید می کنند.